Regisztrációs űrlap ECDL-bizonyítvány igényléséhez, informatikából jelesre érettségizők számára

Designed by Freepik

Az oktatásért felelős miniszter és a Neumann Társaság között korábban létrejött megállapodás értelmében az emelt vagy középszintű informatikai érettségi vizsgát jelesre teljesítők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetnek ECDL bizonyítványt

A mentesség az előre hozott érettségire, valamint az informatikai ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyból érettségizőkre is vonatkozik.

A Neumann Társaság ECDL bizonyítványt csak abban az esetben tud adni, ha az érettségi követelményei az aktuális ECDL tematika követelményeit lefedi.

Igénylés menete:

Töltse ki a lap alján található regisztrációs űrlapot és az űrlap segítségével töltse fel a szükséges dokumentumokat

Kérjük, hogy előrehozott érettségi esetén a regisztrációs lapon a bizonyítvány sorszáma helyére a törzslap kivonat számát tüntessék fel. Amennyiben már rendelkezik ECDL vizsgakártyával, kérjük, jelezze azt is a regisztrációs lapon.

A regisztrációs díj összege 7000 Ft. Amennyiben már rendelkezik Standard vagy Base típusú vizsgakártyával, akkor a regisztrációs díj 7000 Ft helyett csak 1000 Ft.

  • A díjbekérő számlát a fenti dokumentumok beérkezését követően állítjuk ki.
  • Fizesse be a regisztrációs díjat. A  befizetést követően kérjük, küldje el az átutalás igazolását e-mailben.
    Regsztrációs díjaink 2020. február 1-től megváltoztak!
  • 2020. február 1-től az e-bizonyítványát a befizetés igazolásának beérkezésétől számított pár napon belül e-mailben küldjük. (Kérjük, hogy a levélszemét/SPAM mappát is ellenőrizzék.)
  • A regisztrációt követően külön díj ellenében (4500 Ft) igényelhető az online felhasználói fiókjából papír alapú keményfedeles bizonyítvány is.

Figyelem! 2020. február 1-től az ECDL bizonyítványt elektronikus formában állítjuk ki. Külön díj ellenében igényelhető keményfedeles bizonyítvány is. 

Személyes adatok

 
Postázási adatok
Rendelkezik már ECDL vizsgakártyával?
Kérjük válasszon
Amennyiben rendelkezik már korábbról ECDL vizsgakártyával, kérjük adja meg annak azonosítóját (pl. HU-BUD012300000123)

Ha még nem rendelkezik vizsgakártyával, a regisztrációs díj összege 7000 Ft. Amennyiben már rendelkezik Standard vagy Base típusú vizsgakártyával, akkor a regisztrációs díj 1000 Ft-ra módosul.

Az ECDL vizsgák alóli mentességet igazoló érettségi bizonyítvány adatai
(betűjel+sorszám)
 
Max. 10Mb.
Csak egy fájl.
10 MB korlát.
Engedélyezett típusok: jpg, jpeg, png, bmp, pdf, gif.
Fizetési mód
Milyen módon szeretné kifizetni a regisztrációs díjat?
Az átutaláshoz szükséges adatokról e-mailen keresztül küldünk tájékoztatást.
A bankkártyás fizetés a SimplePay online bankkártya elfogadási rendszeren keresztül történik.

Az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén.

Bankkártyás fizetési mód esetén hozzájárul ahhoz, hogy az űrlapon kitöltött adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

  • Név
  • E-mail cím
  • Cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 875-001