Képfeldolgozók és Alakfelismerők Társaságának (KÉPAF) 9. Konferenciája

Hely

Pannon Egyetem Villamosmérnök és Információs Rendszerek Tanszék

Dátum

-

A Képfeldolgozók és Alakfelismerők Társaságának (KÉPAF) 9. Konferenciája 2013. január 29. és február 1. között kerül megrendezésre Bakonybélben a Pannon Egyetem Villamosmérnök és Információs Rendszerek Tanszékén működő Képfeldolgozás Laboratórium munkatársainak szervezésében.

A 4 napos konferencián hagyományosan a téma (képfeldolgozás, számítógépes látás, alakfelismerés) összes hazai tudományos műhelye képviselteti magát, kb. 50-70 kutató, oktató, PhD és egyetemi hallgató, ill. a témában érdekelt cég részvételével.

A rendezvényen a programbizottság által korábban elbírált és elfogadott tudományos, műszaki tartalmú előadások mellett neves külföldi és hazai meghívott előadók is szerepelnek.

Mint minden alkalommal, most is sor kerül a Kuba Attila Díj átadására, melyet a KÉPAF vezetősége által felkért Díjbizottság fogja odaítélni a legjobb cikk fiatal szerzőjének és előadójának. A konferencia időtartama alatt kerül sor a KÉPAF kétévenkénti tisztújító taggyűlésére is. Előadásra 2012. november 19-ig beküldött cikkel lehet jelentkezni.

További információk a http://kepaf2013.mik.uni-pannon.hu címen kaphatók.

47.089491, 17.908001