IKT pedagógusoknak tankönyv letöltése

ECDL Best Practice Award 2018
ECDL Best Practice Award 2018

A tankönyv ingyenesen hozzáférhető bárki számára, így mindenki felmérheti felkészültségét és eldöntheti, hogy részt vesz-e a szervezett vizsgával záruló, és így a pedagógusképzésbe is beszámító képzésben, vagy a tananyag segítségével önállóan képezve magát fokozza tanári munkája hatékonyságát.

Próbálja ki! Töltse le most!

A tankönyvet e-mailben küldjük el az Ön által megadott címre.

A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel. Az adatkezeléssel kapcsolatos irányelvek: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Kép forrása - Freepik.com

Ön pedagógus?
Amennyiben a fenti kérdésre igennel válaszolt, kérjük adja meg, hogy milyen tantárgyat, tantárgyakat oktat.
Rendelkezik ECDL bizonyítvánnyal?

Az ingyenes tananyag letöltésekor Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén (pl. új tanagyag megjelenésekor, stb).

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!