IT biztonság közérthetően - 2019

ECDL Best Practice Award 2018
ECDL Best Practice Award 2018

Kedves Olvasó!

Növelje biztonságtudatosságát, töltse le az ingyenes tankönyvet!

Teljesen megújított (frissítve: 2019 szeptember.) IT biztonság közérthetően könyvünket (4.4 Mb, PDF) - amely az ECDL IT biztonság modulhoz is használható - a korábbi olvasói kéréseknek megfelelően nyomtathatóvá tettük.
Mindjárt három okot is felsorolunk azonban, hogy miért NE nyomtassa ki a könyvet:

  • a kötetünket folyamatosan aktualizáljuk, az olvasói visszajelzéseket is beépítve egy éven belül várhatóan új kiadással jelentkezünk (Várjuk észrevételeit!)
  • a könyvben linkek segítik a további tájékozódást, ezek értelemszerűen csak online használhatóak
  • és a legfontosabb: védje környezetét! Kevesebb kinyomtatott dokumentum: több erdő!

Köszönjük!
NJSZT

 

Designed by Freepik
Hol hallott tananyagunkról?
Rendelkezik-e ECDL bizonyítvánnyal

Az ingyenes tananyag letöltésekor Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén (pl. új tanagyag megjelenésekor, stb).

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!

(PDF 4,4Mb)

7275