IKER 2

Tudnivalók képző intézményeknek valamint magánszemélyeknek

A Digitális szakadék csökkentése projekt IKER képzéseit sikeresen elvégzők között bizonyára többen szívesen fejlesztenék tovább a tudásukat azért, hogy a munkaerőpiacon is elengedhetetlen informatikai készségeket szerezhessenek, és erről a világ csaknem 150 országában elismert nemzetközi bizonyítványt kaphassanak.
Fentieket megfontolva az NJSZT felajánlja, hogy azok a résztvevők, akik sikeresen teljesítik az IKER 2. szintű képzést, két ECDL modul alól – Számítógépes alapismeretek, Online alapismeretek – vizsgamentességet kapnak. Ez azt jelenti, hogy az ECDL BASE (4 modulos) bizonyítvány megszerzéséhez már csak 2 másik ECDL modulból kell vizsgát tenniük. (Az IKER 2-es tanusítvány megszerzésétől számított 2 éven belül igényelhető vizsgamentesség.)
Ezen kívül, a GINOP 6.1.2 projekt keretében vizsgázók most kedvezményesen regisztrálhatnak az ECDL vizsgarendszerbe: 8000 Ft helyett csak 7000 Ft-os regisztrációs díjat kell fizetniük.

A vizsgákat a jelentkezők az akkreditált ECDL vizsgaközpontokban tehetik le. A vizsgaközpontok listája megtalálható itt. A vizsgamentesség igényléséhez az IKER2 sikeres elvégzéséről kiadott tanúsítványt kell bemutatni a vizsgaközpontnál.

Amennyiben Ön már sikeres IKER 2. tanúsítvánnyal rendelkezik és szeretne élni a felajánlott 2 modulos vizsgamentességgel, töltse ki online jelentkezési lapunkat.
A fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésük, észrevételük merül fel, keressenek minket az Országos ECDL Iroda bármelyik elérhetőségén.
Központi telefonszámaink: 06-1 472 2710, 06-1 472-2720, E-mail: ecdl.iroda@njszt.hu

Letölthető GINOP 6.1.2 szórólap

Előlap / hátlap

Csatolmány Size
GINOP szórólap előlapja 1.62 MB
GINOP szórólap hátlapja 209.96 KB