Jelentkezési lap - VDSZ

Kedves VDSZ Tag!

 

Az alábbi űrlapon tud jelentkezni kedvezményes ECDL képzésekre és vizsgákra.

A kedvezmény igénybevételére a VDSZ tagjai jogosultak. A képzéseket és a vizsgákat az ECDL vizsgaközpontok országos hálózata révén az Önök számára megfelelő helyszínen és időbeosztásban szervezzük meg. A jelentkezés elküldését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot az egyéb részletek egyeztetése érdekében.

Az ECDL Iroda elérhetőségei:

E-mail: ecdl.iroda@njszt.hu

Tel.: +36 1 472 2712, +36 1 472 2710

Kérjük jelölje be, hogy mely modulok elvégzésére jelentkezik!

Modulok

A személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén.

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a korábban megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk!