ECDL iskolakezdési akció

 

Akár tantermi oktatás, akár otthonról, a digitális kompetenciák létfontosságúak. Az idei tanévben sok mindent lehet újrakezdeni, többek között az ECDL vizsgákat is. Ehhez kíván segítséget nyújtani a Neumann Társaság az idén is meghirdetésre kerülő iskolakezdési akciójával.

A tavalyi évben első alkalommal meghirdetett iskolakezdési akciónk rendkívül sikeresen zárult: az ECDL rendszerbe regisztrálók száma az előző év hasonló időszakához képest majdnem kétszeresére nőtt. Az elmúlt év pozitív tapasztalatai alapján az idén is biztosítjuk a lehetőséget a vizsgázók számára, hogy a tanév elején jelentős kedvezménnyel regisztrálhassanak az ECDL vizsgarendszerbe.

A 7 modulos, diák regisztrációs vizsgakártya 7000 forint helyett most 6300 forintba, a felnőtt vizsgakártya pedig 9000 forint helyett 8100 forintba kerül az akció ideje alatt, amely a „becsengetéstől”, vagyis 2020. szeptember 1-től kezdődően hat héten keresztül, azaz 2020. október 6-ig tart majd!

Az ECDL vizsgarendszer folyamatosan lépést tart a digitális kompetenciák változó tartalmával. A hagyományos, de továbbra is a munkaerő-piacon is elengedhetetlenül szükséges alapmodulok, mint például a szövegszerkesztés, táblázat-kezelés mellett az ECDL palettát színesítik a ma már szinte mindenki által használt közösségi média, illetve a távoli ügyintézés szempontjából igencsak fontos elektronikus hitelesség aláírás modulok is.

Neumann Társaság az iskolakezdési akcióval arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a változó körülmények között jelentős mértékben felértékelődött a digitális tudás, amelynek megszerzésére az ECDL továbbra is kiváló lehetőséget ad!